30 Haziran 2014 Pazartesi

iPhone 6 Tanıtım Tarihi Sızdı

Apple, iPhone 6’yı ne zaman tanıtacak? Merakla beklenen bu sorunun yanıtı, Apple odaklı güvenilir bir kaynak tarafından sızdırıldı. İşte iPhone 6’nın tanıtım tarihi…

30/06/2014 14:00

Teknoloji dünyasının gözü kulağı Apple’ın iPhone 6 modeline çevrilmiş durumda. Model daha tanıtılmadan görüntülerivideolarıözellikleribasına defalarca sızdırıldı.
Peki bu bilgilerden hangileri doğru, hangileri yanlış? İşte bunların tam olarak anlaşılması için ise tek bir şey kaldı: Apple’ın iPhone 6 modelini resmi olarak tanıtması. Peki iPhone 6 hangi tarihte tanıtılacak?
Apple Patents açıkladı
Yukarıdaki soru, şüphesiz gündemi en çok meşgul eden ve cevabı beklenen sorular arasında ve Apple’a yakınlığı ile bilinen, saygın web sitesiApple Patents bu sorunun yanıtını elde ettiğini duyurdu.
Apple Patents’e göre iPhone 6, 19 Eylül 2014
Tarihinde tanıtılacak. Eğer bu bilgi doğruysa yeni iPhone için, ‘Ağustos ayında tanıtılacak’ yönündeki beklentiler de boşa çıkmış olacak.
Yeni sızıntılar neler?
Apple’ın iPhone 6 modeline dair elde edilen çok sayıda sızıntı bilgi mevcut. Bunlar arasında iPhone 6’nın Liquidmetal adlı çok daha dayanıklı ama hafifbir malzemeyle kaplı olacağı, ancak bu malzemenin cihazın fiyat etiketine tüketiic nezdinde olumsuz yansımasının mümkün olduğu bilgisi en yenilerarasında.
iPhone 6’da 3D video kaydı özelliğinin olması, ekranının şok ve çatlamalara karşı ilginç bir teknoloji ile gelmesi ise diğer öne çıkan –gündemdeki- sızıntılar arasında. Bakalım iPhone 6 beklentilerikarşılayabilecek mi, hangi yeniliklerle teknoloji çevrelerini şaşırtmayı başaracak? Bizi izlemeye devam edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder